Placheta Love you to the moon and back design

42,00 lei
72 ore
WG341-2

Descoperă magia sentimentelor cu placheta personalizată din lemn, 'Love You to the Moon and Back'. Realizată cu atenție la detalii, această plachetă transmite un mesaj de iubire eternă. Perfectă ca dar special pentru persoana iubită, această piesă va adăuga o notă romantică și emoționantă la orice ocazie. O expresie autentică a afecțiunii, de la inimă la inimă.

Dimensiuni : 21 x 10.5 x 0.6 cm.

Personalizare produs

Nu uita sa salvezi personalizarea pentru a putea adauga in cos
  • Max 250 car.
  • Max 250 car.
  • Max 250 car.
Cant.
se aduce la comanda

Imbrățișează magia iubirii cu placheta personalizată 'Love You to the Moon and Back'. Realizată cu atenție la detalii și dragoste autentică, această piesă reprezintă o expresie profundă a sentimentelor tale. Cu un design elegant și mesajul emblematic 'Love You to the Moon and Back', această plachetă devine nu doar o bijuterie decorativă, ci și o mărturie durabilă a conexiunii tale cu persoana iubită.

Fiecare plachetă este confecționată cu materiale de înaltă calitate și gravată cu precizie pentru a păstra mesajul special. Realizată într-un stil contemporan, această piesă se va integra perfect în orice decor, devenind un simbol vizual al legăturii voastre unice.

Mesajul 'Love You to the Moon and Back' evocă sentimentul profund al unei iubiri fără limite. Este un cadou cu impact emoțional, potrivit pentru diverse ocazii precum aniversări, zile de naștere sau pur și simplu pentru a surprinde persoana iubită într-un mod neașteptat.

Placheta personalizată se personalizeaza cu numele voastre si cu data dorita, poate fi adaptată în funcție de preferințele tale. Adaugă inițiale, date importante sau un scurt mesaj personal pentru a face această bijuterie și mai specială. Poți alege între variante de finisaje, inclusiv argintiu, auriu sau alamă, pentru a se potrivi perfect gusturilor tale sau ale persoanei dragi.

Comandă acum placheta personalizată 'Love You to the Moon and Back' și transformă un obiect frumos într-un simbol puternic al iubirii voastre. Fiecare plachetă este ambalată cu grijă și vine însoțită de un certificat de autenticitate. O investiție în amintiri durabile și într-o iubire ce străbate distanțele – de la inimă, până la Lună și înapoi.

WG341-2
PRODUSE RECOMANDATE