PRODUSE RECOMANDATE

Plachete 8 Martie

Plachete 8 Martie

Filtre active

Placheta Maini

0 Recenzie(i)
Pret 72,00 lei

Placheta 'Maini'este realizat din lemn in doua culori, avand dimensiunea de 20x 16cm. Este un cadou durabil, deosebit , personalizabil 100% prin poza  mesaj, nume si chiar si forma. Bunicii, sotie, parintii dar si invatatorii, dirigintii, profesorii se vor bucura pentru o amintire ca aceasta

Ornament Inima Rosie cu Poza

0 Recenzie(i)
Pret 74,00 lei

Acest ornament din lemn are un design deosebit, foarte elegant in forma de inima, cu o eprubeta in interior, in care se poate plasa o floare. Partea stanga va fi personalizata cu orice poza dorita de client, trebuie doar sa incarcati poza in comanda; in plus, puteti comanda acest cadou in sine, sau daca doriti, adaugam noi un singur trandafir rosu (contra cost; pretul initial contine eprubeta si personalizarea cu poza). Sunt disponibile doua modele, cu dimensiuni diferite. Surprinde-ti mama sau iubita cu acest cadou inedit.

Dimensiuni model 1: partea in forma de patrat 12,5 x 12,5 cm, partea in forma de inima 17 x 10 cm, latime ornament: 3,5 cm.

Dimensiuni model 2: partea in forma de dreptunghi 10,5 x 16 cm, partea in forma de inima 20 x 11,5 cm, latime ornament: 4 cm.

Ornament "Te Iubesc" cu Nume din Lemn

0 Recenzie(i)
Pret 56,00 lei

Ornament de masa elegant din lemn gravat, in nuante naturale ale culorii maro, cu o grafica inedita care va fi personalizata cu orice doua nume dorite, si cu o data importanta (trebuie sa introduceti acestea in comanda). Grafica contine textul "Te iubesc!", care se poate comanda in limba romana, maghiara sau engleza. Acest ornament poate fi un cadou perfect de Ziua Indragostitilor pentru un iubit, o iubita, pentru un sot sau o sotie.

Dimensiuni: inaltime 15 cm, latime maxima 19,5 cm.

Ornament Valentine's cu Nume

0 Recenzie(i)
Pret 60,00 lei

Ornament unic din lemn cu design special cu inimioare, productie proprie, personalizabil cu orice nume dorit. Un cadou inedit pentru orice ocazie importanta, in special Ziua Indragostitilor.

Dimensiuni: 31 x 20 cm.

Ornament Valentine's "You and Me"

0 Recenzie(i)
Pret 45,00 lei

Ornament de masa din lemn, productie proprie, cu design unic cu inimioare rosii si textul "You and Me". Ofera iubitului sau iubitei un cadou special de Ziua Indragostitilor.

Dimensiuni: 31 x 20 cm.