PRODUSE RECOMANDATE

Decoratiuni Paste

Decoratiuni Paste

Filtre active

Cutie  Ou de Paste din Lemn, personalizat
  • Nou

Cutie Ou de Paste din Lemn, personalizat

0 Recenzie(i)
Pret 29,00 lei

Cutie cadou forma de ou de Paste din Lemn - Productie Proprie, diferite modele, care se mai pot personaliza prin gravura , cu orice text sau grafica.

Dimensiuni: 10 x 8 x 6 cm.

Cutie cu 5 Oua gravat de Paste din Lemn

0 Recenzie(i)
Pret 59,00 lei

Cutie ou cu 5 Oua de Paste dublu fata din Lemn - Productie Proprie, diferite modele, care se mai pot personaliza prin gravura , cu orice text sau grafica.

Dimensiuni: 10 x 8 x 6 cm.

Ou gravat de Paste din Lemn

0 Recenzie(i)
Pret 4,00 lei

Ou de Paste dublu fata din Lemn - Productie Proprie, diferite modele, care se mai pot personaliza prin gravura , cu orice text sau grafica.

Dimensiuni: 4.5 x 6 x 0.4 cm.

Cutie ou cu 17 Ouă de Paste din Lemn de colorat

0 Recenzie(i)
Pret 56,00 lei

Cutie cu 17 Oua de Paste din Lemn - Productie Proprie. Cele 17 oua din lemn sunt modele diferite si pot fi colorate de catre copii. Este un cadou interesant si creativ, fiind o activitate placuta de familie sau in cadrul orelor de lucru manual din scola sau grafinita.

Dimensiuni: cutie 10x8x10cm

Suport Oua de Paste din Lemn Natur

0 Recenzie(i)
Pret 27,00 lei

Suporturi pentru 10 oua de Paste, din lemn natur nevopsit. Puteti alege din mai multe modele, fiecare fiind personalizat cu o grafica draguta de sarbatori. Aceste suporturi de oua sunt cadouri ideale de Paste pentru adulti sau pentru copii, in special daca sunt umplute cu oua de Paste vesel colorate, sau cu oua Kinder; dar sunt in acelasi timp decoratiuni stilate pentru masa festiva din casa Dvs.

Dimensiuni: 33 x 12,5 cm, inaltimea depinde de modelul ales. Diametrul unui locas pentru ou este de 4 cm.

Suport Oua de Paste cu Iepuras

0 Recenzie(i)
Pret 37,00 lei

Suport pentru 10 oua de Paste, din lemn alb, personalizat cu o grafica simpla, simpatica cu iepuras, si cu textul "Áldott Húsvétot!". Acest suport de oua este un element decorativ elegant pentru masa festiva, sau un cadou special pentru cei dragi.

Dimensiuni: 33 x 13 x 13,5 cm. Diametrul unui locas pentru ou este de 4 cm.

Suport Oua de Paste "Aldott Husvetot"

0 Recenzie(i)
Pret 37,00 lei

Acest suport elegant pentru oua de Paste este din lemn alb, personalizat cu o grafica vesel colorata, si cu textul "Áldott Húsvétot!". Puteti aseza in acest suport 10 oua de Paste sau oua Kinder, si veti avea un element decorativ stilat pentru masa festiva, sau un cadou special pentru cei dragi.

Dimensiuni: 33 x 13 x 15 cm. Diametrul unui locas pentru ou este de 4 cm.

Suport Oua de Paste "Paste Fericit"

0 Recenzie(i)
Pret 37,00 lei

Suport din lemn pentru 10 oua de Paste sau oua Kinder, personalizat cu o grafica de sarbatori si textul "Paste fericit!". Acest suport elegant este un obiect decorativ special pentru masa festiva, sau un cadou ideal de Paste pentru cei dragi.

Dimensiuni: 33 x 13 x 15 cm. Diametrul unui locas pentru ou este de 4 cm.

Ornamente de Paste cu Betisoare

0 Recenzie(i)
Pret 5,00 lei

Ornamente din lemn vopsit roz, pe betisoare tot din lemn. Puteti alege din 6 modele disponibile, cu diferite figurine de Paste, sau pe toate impreuna. Aceste ornamente pot fi puse in ghiveciul plantelor din casa, intr-o vaza, sau folosite pentru alte scopuri decorative, si pot fi cadouri simple, dar simpatice pentru copii.

Lungimea unui ornament este aprox. 26-27 cm, aceasta depinde de modelul ales.

Ornament de Paste din Lemn cu Nume

0 Recenzie(i)
Pret 10,00 lei

Ornamente de Paste simpatice cu urechi de iepuras, din lemn gravat. Se pot agata pe perete cu un snur scurt. Aceste ornamente sunt disponibile in trei culori: alb, maroniu deschis natur si maroniu inchis, si pot fi personalizate cu orice nume, slogan sau alt text scurt dorit, eventual cu un logo; pot fi cadouri simple, dar speciale pentru copii sau adulti.

Dimensiuni ornament: 12 x 5,5 cm.

Ornament de Paste 3D

0 Recenzie(i)
Pret 12,00 lei

Ornament de Paste 3D din lemn gravat, cu design vesel de sarbatori in diferite modele, cu iepurasi, puisori si inimioare. Un cadou simplu, dar unic si interesant pentru cei dragi, sau o decoratiune ideala de sarbatori pentru casa Dvs. Puteti alege din 5 variante, sau le puteti comanda pe toate intr-un pachet superb de sarbatori.

Dimensiuni: inaltime 5,5 cm, fi 4 x 4 cm.

Suport Ou de Pasti cu Mesaj

0 Recenzie(i)
Pret 34,00 lei

Suport pentru un ou de Pasti sau ou de ciocolata, din lemn, cu o grafica simpatica si o urare de sarbatori, disponibila in limba romana sau maghiara. La cerere se poate personaliza cu orice mesaj gravat sau poza, grafica imprimata prin imprimare UV, pretul contine toate personalizarile. Oferiti un cadou inedit celor dragi, sau alegeti o decoratiune frumoasa pentru masa de sarbatori.

Dimensiuni: latime maxima 16 cm, inaltime 15,5 cm.

Cosulet Pentru Oua de Pasti

0 Recenzie(i)
Pret 42,00 lei

Cosulet din lemn gravat pentru 4 oua de Pasti, cu grafica vesela de sarbatori cu iepurasi. O decoratiune ideala pentru masa festiva, sau un cadou inedit pentru cei dragi in perioada de sarbatori.

Dimensiuni: 12,8 x 12,8 x 20 cm.

Familie de Iepurasi din Lemn

0 Recenzie(i)
Pret 185,00 lei

Familie de Iepurasi din Lemn - Productie Proprie.O decoratiune sau un cadou minunat in timpul Sarbatorilor Pascale: o familie simpatica de iepurasi. Iepurasii sunt din lemn, vopsite in alb, cu buzunare din iuta si decorate cu diferite accesorii. Pretul NU contine plantele si ouale din buzunare, dar la cerere le putem include in produs, acesta se discuta prin telefon dupa plasarea comenzii. 

Dimensiuni: - Iepuras Mare : 70x22x23 cm, diametru buzunar : 12 cm

                  - Iepuras Mijlociu : 50x16x17 cm, diam. buzunar : 11 cm

                  - Iepuras Mic : 35x11x11 cm, diametru buzunar : 7 cm