PRODUSE RECOMANDATE

Suport ou

Descoperă suporturi de ou de Paște elegante și practice pentru a-ți decora masa festivă cu stil în această sărbătoare. Alege dintr-o varietate de modele și materiale, de la suporturi tradiționale din lemn perfecte pentru a completa atmosfera de bucurie și renaștere a primăverii.

Suport ou

Filtre active

Suport Oua de Paste din Lemn Natur

0 Recenzie(i)
Pret 27,00 lei

Suporturi pentru 10 oua de Paste, din lemn natur nevopsit. Puteti alege din mai multe modele, fiecare fiind personalizat cu o grafica draguta de sarbatori. Aceste suporturi de oua sunt cadouri ideale de Paste pentru adulti sau pentru copii, in special daca sunt umplute cu oua de Paste vesel colorate, sau cu oua Kinder; dar sunt in acelasi timp decoratiuni stilate pentru masa festiva din casa Dvs.

Dimensiuni: 33 x 12,5 cm, inaltimea depinde de modelul ales. Diametrul unui locas pentru ou este de 4 cm.

Suport Oua de Paste cu Iepuras

0 Recenzie(i)
Pret 37,00 lei

Suport pentru 10 oua de Paste, din lemn alb, personalizat cu o grafica simpla, simpatica cu iepuras, si cu textul "Áldott Húsvétot!". Acest suport de oua este un element decorativ elegant pentru masa festiva, sau un cadou special pentru cei dragi.

Dimensiuni: 33 x 13 x 13,5 cm. Diametrul unui locas pentru ou este de 4 cm.

Suport Oua de Paste "Aldott Husvetot"

0 Recenzie(i)
Pret 37,00 lei

Acest suport elegant pentru oua de Paste este din lemn alb, personalizat cu o grafica vesel colorata, si cu textul "Áldott Húsvétot!". Puteti aseza in acest suport 10 oua de Paste sau oua Kinder, si veti avea un element decorativ stilat pentru masa festiva, sau un cadou special pentru cei dragi.

Dimensiuni: 33 x 13 x 15 cm. Diametrul unui locas pentru ou este de 4 cm.

Suport Oua de Paste "Paste Fericit"

0 Recenzie(i)
Pret 37,00 lei

Suport din lemn pentru 10 oua de Paste sau oua Kinder, personalizat cu o grafica de sarbatori si textul "Paste fericit!". Acest suport elegant este un obiect decorativ special pentru masa festiva, sau un cadou ideal de Paste pentru cei dragi.

Dimensiuni: 33 x 13 x 15 cm. Diametrul unui locas pentru ou este de 4 cm.

Suport Ou de Pasti cu Mesaj

0 Recenzie(i)
Pret 34,00 lei

Suport pentru un ou de Pasti sau ou de ciocolata, din lemn, cu o grafica simpatica si o urare de sarbatori, disponibila in limba romana sau maghiara. La cerere se poate personaliza cu orice mesaj gravat sau poza, grafica imprimata prin imprimare UV, pretul contine toate personalizarile. Oferiti un cadou inedit celor dragi, sau alegeti o decoratiune frumoasa pentru masa de sarbatori.

Dimensiuni: latime maxima 16 cm, inaltime 15,5 cm.

Cosulet Pentru Oua de Pasti

0 Recenzie(i)
Pret 42,00 lei

Cosulet din lemn gravat pentru 4 oua de Pasti, cu grafica vesela de sarbatori cu iepurasi. O decoratiune ideala pentru masa festiva, sau un cadou inedit pentru cei dragi in perioada de sarbatori.

Dimensiuni: 12,8 x 12,8 x 20 cm.

Cos din Lemn pentru Bunatati de Pasti

0 Recenzie(i)
Pret 50,00 lei

Cos din Lemn pentru Bunatati de Pasti, productie proprie. Este un cadou deosebit pentru Pasti, poate fi umplut cu bunatati, chiar si cu oua de Pasti, sau combinatia lor (ca in exemplu).

Dimensiuni: lungime: 22.5 cm, inaltime: 21 cm, latime maxima: 17 cm.

Ou din Lemn pentru Oua de Pasti

0 Recenzie(i)
Pret 33,00 lei

Ou din Lemn pentru Oua de Pasti - este un suport pentru 8 Oua de Pasti din Lemn - Productie Proprie. NU contine accesoriile, poza este doar informativa. La cerere putem include felicitarea din lemn.

Dimensiuni: diametru suport: 21 cm, inaltime: 30 cm, diametru pt. ou: 4.3 cm.

Iepuras din Lemn cu Buzunar

0 Recenzie(i)
Pret 19,50 lei

Iepuras din Lemn cu Buzunar - Productie Proprie, se mai poate personaliza prin gravura cu orice text scurt sau un logo. Se poate comanda in trei combinatii de culori, buzunarul poate fi umplut cu ou de Pasti, praline, bomboane. Accesoriile din buzunarul iepurasului NU sunt incluse, aceste poze sunt doar informative. Pretul afisat contine personalizarea prin gravura.

Cos din Lemn pentru Ou de Pasti

0 Recenzie(i)
Pret 75,00 lei

Cos din Lemn pentru Ou de Pasti, productie proprie. Este un cadou special pentru Pasti, poate fi umplut cu bunatati, dulciuri, chiar si oua de Pasti.

Dimensiuni: diametru : 25 cm, inaltime : 28 cm

Caleasca pentru Ou de Pasti din Lemn

0 Recenzie(i)
Pret 54,00 lei

Caleasca pentru Ou de Pasti din Lemn, productie proprie. Este un cadou deosebit pentru Pasti, poate fi umplut cu bunatati, dulciuri, chiar si oua de Pasti. Produsul nu contine accesoriile, este doar model.

Dimensiuni: 32 x 16 x 15 cm.

Suport din Lemn pentru 10 Oua de Pasti

0 Recenzie(i)
Pret 27,00 lei

Suport din Lemn pentru 10 Oua de Pasti - Productie Proprie, se mai poate personaliza prin gravura, sau prin imprimare UV, cu orice text sau grafica. NU contine accesoriile, poza este doar informativa.

Dimensiuni: 33 x 13 x 5 cm.

Suport Ou de Ciocolata din Lemn

0 Recenzie(i)
Pret 12,00 lei

Suport Ou de Ciocolata din Lemn - Productie Proprie, se mai poate personaliza prin gravura, cu orice text scurt. NU contine oul de ciocolata, poza este doar informativa.

Dimensiuni: 8.5 x 1.5 x 10 cm.

Suport Ou Iepuras din Lemn

0 Recenzie(i)
Pret 13,00 lei

Suport Ou Iepuras din Lemn - Productie Proprie, se mai poate personaliza prin gravura, cu orice text scurt. NU contine oul de ciocolata.

Dimensiuni: 9.5 x 7.8 x 18 cm.